PRIJAVA

Vodič

1. KORAK – NAROČILO

Potem, ko se odločite za nakup priročnika s klikom na gumb NAROČILO KNJIGE pridete na stran kjer oddate vaše naročilo. Najprej izpolnite obrazec PODATKI NAROČNIKA* ter izberete geslo, ki ga boste potrebovali za prijavo v vaš osebni PROFIL kjer so zapisani vaši osebni podatki, status plačila ter kjer vam je po plačilu omogočen trajen dostop do elektronske knjige.

     * Podatki o naročniku se uporabljajo izključno za izvedbo nakupa in dostop do elektronske knjige.

Po izpolnitvi podatkov o naročniku izberete elektronski priročnik ali tiskani priročnik skupaj z izbranim načinom plačila. Pri naročilu elektronskega priročnika imate na voljo dve možnosti: plačilo na TRR (plačilo preko spletne banke ali fizično na banki ali pošti) ali plačilo z Moneto (plačilo z mobilnim telefonom za uporabnike Mobitela, Simobila ali Debitela).

Plačilo z Moneto, ima za vas kot kupca dve prednosti: ne plačate nobene provizije (le to od zneska nakupa krijemo mi), dostop do priročnika pa vam je omogočen takoj po plačilu. Znesek nakupa boste poravnali s telefonskim računon.

Pri naročilu tiskanega priročnika imate samo eno izbiro: to je plačilo po povzetju. Plačilo po povzetju pomeni, da kupnino poravnate, ko vam poštar paket prinese na vaš dom oz. ga sami prevzamete na vaši matični pošti.

Po izpolnitvi vseh zahtevanih polj se morate strinjati tudi s pogoji poslovanja.

Po prepisu varnostnega gesla pritisnete gumb Naroči.

Na zaslon morate prejeti sporočilo: »Hvala za vaše naročilo!« Ob izpisu tega sporočila veste, da ste uspešno oddali naročilo za nakup priročnika, potrdilo o naročilu pa prav tako dobite na vaš elektronski naslov. Od tukaj naprej nadaljujete z nakupom oz. načinom plačila, ki ste ga izbrali.

Od naročila lahko status svojega naročila oz. nakupa spremljate v svojem PROFILU v katerega se prijavite z e-naslovom in geslom v zgornjem desnem kotu kjer se nahaja gumb PRIJAVA.

2. KORAK – PLAČILO

Naslednji korak je izvedba načina plačila, ki ste ga izbrali.

 PLAČILO NA TRR (preko spletne banke ali fizično na pošti ali banki) – za elektronski priročnik

Pri plačilu preko TRR-ja se lahko odločite za dva načina plačila: s plačilnima nalogom preko svoje spletne banke (nižja provizija) ali fizično z obrazcem BN02 ali UPN na poštnem ali bančnem okencu.

POMOČ PRI PLAČILU NA TRR

Po plačilu na naš TRR počakate, da preverimo na našem računu, če je bilo plačilo izvedeno. Plačilo bomo preverili čim prej, za hitrejše obravnavanje vašega plačila pa nam lahko pomagate, če nam na naš e-naslov (info@zdravje-prehrana-hujsanje-dieta.si) pošljete:
- “skeniran” obrazec BN02 ali UPN (če ste plačali na pošti ali banki) ali
- potrdilo o plačilu oz. posnetek zaslona izvršenega plačila v spletni banki.

Po potrjenem plačilu vam bomo omogočili dostop do elektronskega priročnika, o čemer vas bomo obvestili na vaš e-naslov.

 PLAČILO Z MONETO (z mobilnim telefonom) – za elektronski priročnik

Po izvedenem naročilu (KORAK 1) se vam prikaže sporočilo: “Naslednji korak je plačilo preko MONETE”, kliknete gumb Nadaljuj tukaj in sledi navodilom…, ki vas preusmeri na Monetino spletno stran, kjer izvedete plačilo. Sledite navodilom za plačilo. Po plačilu preverite status plačila v svojem profilu. Za dostop do profila morate biti prijavljeni. Kliknite PRIJAVA desno zgoraj.

POMOČ PRI PLAČILU Z MONETO

 PLAČILO PO POVZETJU - samo za tiskani priročnik

Plačilo po povzetju pomeni, da kupnino poravnate, ko vam poštar paket dostavi na dom oz. ga prevzamete na pošti. Na vaš elektronski naslov vam bomo javili, kdaj smo vam paket poslali in kdaj ga lahko pričakujete. Pričakujete ga lahko najkasneje v treh delovnih dneh. Naša praksa pa je, da vam paket pošljemo na dan naročila, če je naročen do pete ure popoldan. To pomeni, da ga prejmete že naslednji dan.

3. KORAK  – DOSTOP DO ELEKTRONSKEGA PRIROČNIKA

Kako hitro vam bo omogočen dostop do priročnika je odvisno od načina plačila. Najceneje in najhitreje oz. takoj boste imeli dostop do elektronskega priročnika pri plačilu z Moneto.

 PLAČILO NA TRR (preko spletne banke ali fizično na pošti ali banki)

Pri plačilu na TRR vam dostop do elektronskega priročnika omogočimo takoj, ko preverimo plačilo na našem transakcijskem računu. Pri tem nam lahko tudi vi omogočite hitrejše obravnavo vašega plačila, če nam na e-naslov (info@zdravje-prehrana-hujsanje-dieta.si) pošljete “skeniran” plačilni nalog (obrazec BN02 ali UPN če ste plačali račun na pošti ali banki) ali potrdilo o plačilu oz. posnetek zaslona izvršenega plačila v spletni banki. Seveda pa lahko tudi mirno počakate, da preverimo plačilo na našem računu.

V najkrajšem možnem času, ki ga potrebujemo za preverjanje plačila, vam na vaš e-naslov pošljemo obvestilo, da smo vam omogočili dostop do elektronskega priročnika. Dostop vam omogočimo v vašem profilu do katerega boste imeli trajen dostop. Za dostop do profila boste potrebovali uporabniško ime (to je vaš e-naslov) ter geslo s katerima se prijavite v zgornjem desnem kotu (gumb PRIJAVA).

 PLAČILO Z MONETO (z mobilnim telefonom)

Takoj po izvedenem plačilu z Moneto imate  v svojem profilu omogočen dostop do elektronskega priročnika, ki ga lahko v profilu odprete ali si ga shranite na vaš računalnik. V profil se prijavite z vašim e-naslovom in izbranim geslom v zgornjem desnem kotu, kjer se nahaja gumb PRIJAVA.

Z vašim elektronskim naslovom in geslom vam bomo po plačilu omogočili trajen dostop do elektronskega priročnika. To pomeni, da si ga boste lahko kadarkoli prenesli na svoj osebni računalnik.

V primeru težav pri plačilu nam pišite na: info@zdravje-prehrana-hujsanje-dieta.si