PRIJAVA

POMOČ TRR

 PLAČILO NA TRR

Plačilo prek spletne banke

Metoda plačila preko spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najcenejša, najhitrejša, najvarnejša in je zato tudi najbolj zaželena. Če se boste odločili za plačilo preko spletne banke izberete vašo spletno banko in račun poravnajte s plačilnim nalogom. Plačilo obvezno izvedite s plačilnim nalogom in ne preko posebne položnice! Od 1.11.2010 lahko plačate tudi z UPN (Univerzalni plačilni nalog).

Pomembno je, da pri plačilu uporabite pravilen namen plačila, saj boste tako omogočili pravilno in pravočasno obveščanje o vašem plačilu. Na obrazcu, kjer piše namen plačila napišete: IME IN PRIIMEK.

Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu ali posnetek zaslona izvršenega plačila v spletni banki na naš naslov (info@zdravje-prehrana-hujsanje-dieta.si). Tako boste omogočili hitrejše obravnavo vašega naročila. Lahko pa počakate, da nakazan znesek dobimo na naš račun. Po prejetju plačila oz. potrdila o plačilu vam pošljemo na vaš e-naslov obvestilo, da smo vam v vašem profilu omogočili dostop do e-knjige.

Plačilo z bančnim nalogom na banki ali pošti

Obveznost poravnate z bančnim nalogom BN02 ali UPN na banki ali pošti. Pomembno je, da pri poravnavi obveznosti na banki ali pošti uporabite pravilen namen plačila, saj boste tako omogočili pravilno in pravočasno obveščanje o vašem plačilu. Na obrazcu, kjer piše namen plačila napišete: IME IN PRIIMEK.

Po končanem plačilu nam lahko pošljete fotokopijo položnice ali “skenirano” položnico na naš e-naslov (info@zdravje-prehrana-hujsanje-dieta.si). Tako boste omogočili hitrejše obravnavo vašega naročila. Lahko pa počakate, da nakazan znesek dobimo na naš račun. Po prejetju plačila oz. potrdila o plačilu vam pošljemo na vaš e-naslov obvestilo, da smo vam v vašem profilu omogočili dostop do e-knjige.

Pri izbiri plačila s plačilnim nalogom BN02 ali UPN na banki ali pošti ali s plačilnim nalogom preko spletne banke potrebujete za izvedbo plačila naslednje podatke:

NALOGODAJALEC: to ste vi

PREJEMNIK: SANUS, Suzana Fridl s.p., ZG. HAJDINA 69, 2288 HAJDINA

ZNESEK PLAČILA: 14,95 €

NAMEN PLAČILA: IME IN PRIIMEK (npr. JANEZ NOVAK)

Denar nakažete na TRR SI56 1010 0004 9564 667 (odprt pri Banki Koper).