PRIJAVA

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja so v skladu s slovensko zakonodajo. Z naročilom e-priročnika se stranka strinja s splošnimi pogoji poslovanja.

ODGOVORNOST
Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti DRUŠTVO IZZIV niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani in e-produkta, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na tej spletni strani ali e-produktu ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v omenjenih vsebinah.

SPLOŠNI POGOJI ZA NAROČANJE E-PRODUKTA
Z naročilom produkta se naročnik strinja s splošnimi pogoji poslovanja.

Z naročilom produkta se oseba, ki ga naroči, pravno obveže, da bo poravnala kupnino za produkt.

Z naročilom priročnika boste ob vsaki vsebinski spremembi ali ob objavi dodatkov prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Posodobitve niste obvezani sprejeti. Takoj ko nam pisno po navadni ali elektronski pošti sporočite vašo željo, vas bomo nemudoma črtali iz seznama prejemnikov posodobljenih in dodatnih izdelkov.

KORAKI NAKUPA – SKLENITEV POGODBE

Oddaja naročila

Uporabnik lahko priročnik naroči preko spletnega obrazca, po elektronski pošti ali po telefonu. Kupec ima možnost preklicati naročilo preko elektronske pošte v času dveh ur od naročila. Kupcu so na spletni strani (v profilu) vselej dostopni podatki o naročilu.

Naročilo potrjeno – pogodba sklenjena

Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je sklenjena, ko uporabnik na svoj elektronski naslov dobi potrditev naročila.

V primeru, da naročnik naročilo elektronskega priročnika ne prekliče v roku dveh ur po naročilu preko elektronske pošte ali po telefonu, je pogodba med ponudnikom in naročnikom sklenjena nepreklicno. Le-to za naročnika pomeni, da je dolžan poravnati kupnino, za ponudnika pa, da naročniku dostavi naročeno blago.

Blago odposlano

Tiskani priročnik

V primeru naročila tiskanega priročnika ponudnik priročnik zapakira in odpošlje najkasneje v roku 3 delovnih dneh. Stranka ga po predhodnem dogovoru prav tako lahko prevzame na prevzemnem mestu. V primeru, da kupec, ki je izbral način plačila po povzetju, pošiljke ne prevzame in ne plača, se to šteje za kršitev sklenjene pogodbe - ponudnik ima pravico sprožiti postopek izterjave. Stroške, ki nastanejo v postopku izterjave krije naročnik.

Elektronski  priročnik

V primeru naročila elektronskega priročnika, kjer naročnik izbere plačilo z Moneto, ima naročnik dostop do elektronskeha priročnika takoj po opravljenem plačilu. V primeru, da izbere plačilo po predračunu z nakazilom na TRR ponudnika, mu ponudnik dostop do priročnika omogoči v 48 urah po prejemu plačila.


Preklic naročila

Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 2 ur po oddaji naročila. To lahko stori po elektronski pošti ali telefonu. Pri tem mora ponudniku sporočiti naslednje podatke:

1. V naslovu sporočila: Preklic naročila
2. V vsebini sporočila: a) ime in priimek kupca b) naslov kupca

SPLOŠNI POGOJI ZA NAROČANJE PRODUKTA
Z naročilom produkta se naročnik strinja s splošnimi pogoji poslovanja.

Izziv si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko oziroma ga kako drugače kontaktira.

Z naročilom produkta se oseba, ki ga naroči, pravno obveže, da bo poravnala kupnino za produkt.

Z naročilom priročnika boste ob vsaki vsebinski spremembi ali ob objavi dodatkov prejeli posodobitev, katere cena je odvisna od obsega. Posodobitve niste obvezani sprejeti. Takoj ko nam pisno po navadni ali elektronski pošti sporočite vašo željo, vas bomo nemudoma črtali iz seznama prejemnikov posodobljenih in dodatnih izdelkov.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Zagotavljamo visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezujemo, da bomo vse prejete osebne podatke, navedene pri naročilu e-priročnika (podatki o naročniku), skrbno hranili in uporabili izključno za izvedbo nakupa in dostop do e-priročnika. Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Naročniki e-priročnika  z naročilom dovoljujejo uporabo svojih osebnih podatkov, ki jih navedejo v naročilu, za zgoraj opisani namen.

Naročniki imajo pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov. Svoje podatke si lahko v podatkovni bazi kadarkoli ogledajo, popravijo, spremenijo ali posodobijo. Vaše podatke lahko kadarkoli na Vašo zahtevo spremenimo ali izbrišemo.

PRIJAVA NA E-NOVICE
Kdor se ob naročilu prijavi na e-novice, ga lahko po elektronski pošti obveščamo o akcijah, novostih in ponudbah. Od prijave na e-novice se lahko vsakdo kadarkoli odjavi. Če jih iz kakršnegakoli razloga ne želite več prejemati, je možnost odjave možna ob vsakem sporočilu, ki ga prejmete na svoj e-naslov.

AVTORSKE PRAVICE
Lastnik spletne strani in e-priročnika Zdravo hujšanje je naravno hujšanje: Shujšajmo in ozdravimo bolezni z naravnim, preprostim in učinkovitim načinom prehranjevanja brez stradanja je IZZIV, društvo za oblikovanje in izvajanje družbeno odgovornih programov, Zg. Hajdina 69, 2288 Hajdina.

E-priročnik je dovoljeno tiskati v enem izvodu. Reproduciranje (razmnoževanje, prepisovanje ali drugo razširjanje) dokumentov je prepovedano.

DRUŠTVO IZZIV, januar 2011